Honlapunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb körű szolgáltatást és kedvezőbb látogatói élményt nyújtsunk látogatóink részére.
Bõvebb információ
Rendben

Technológiai és fejlesztési irányítót keres a Dolphinet Kft.

A jövőbeli kollégánk feladta a projektekhez kapcsolódó technológia háttérkiszolgálás zökkenőmentes, biztosítása.  Munkájához szükséges lesz a fejlesztők tevékenységeinek hatékony  szervezése, a technológiát érintő innovációs javaslatok megtétele és kivitelezése.
A feladatot elsősorban olyan szakember tudja majd jól ellátni, aki releváns területen fejlesztői tapasztalattal, vezetői ambíciókkal vagy vezetői tapasztalattal rendelkezik és a piaci gondolkodást megérti és alkalmazni tudja.

A pályázatukat bátran nyújtsák be vezetői ambíciókkal rendelkező senior fejlesztők is, ha éreznek belső motivációt vezetői feladatok ellátására.

Tenni vágyó, eredmény centrikus  vagány „cowboyok” jelentkezését várjuk.  Olyanokat, akik ki akarnak törni a jelenlegi átlagos munka szerepükből és olyanokat, akik nagyot tudnak alkotni ezen a területen. 

Magára ismer? Ha igen, beszélgessünk. Előtte azonban még tölte ki a lenti linken található adatlapot, hogy megismerhessünk.

A jelentkezés feltételeit megtalálhatja ide kattintva!